VIP Hajbeültetés

HIMG Klinika - VIP hajbeültetés

Kiss András: ÉNB Bécy hajbeültetése a HIMG klinikán

2016. június 08. 14:12 - VIP Hajbeültetés

"Hajbeültetésem volt. (...) Ez most kihullik,

regenerálódik, félév múlva új hajkorona!"

enb-becy-hajbeultetese-7-feliratos.jpg

"Hajbeültetésem volt. (...) Ez most kihullik, regenerálódik, félév múlva új hajkorona!" - hallhattuk Bécytől az Éjjel-Nappal Budapest keddi epizódjában.

Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának kedvelt szereplője, ÉNB Bécy, alias Kiss András nem az a fajta természetű ember, aki könnyen beletörődik hajkoronája elveszítésébe, fiatalos kinézetének megkopásába. Fel is kereste a HIMG Hajbeültetési Klinikát, ahol is hajbeültetésen vett részt. 

 

    Kiss Andris (Bécy) hajbeültetését Dr. Lendvai András sebész szakorvos végezte Budapesten a HIMG klinikán. Bécy hajbeültetése során két nap alatt 5500 hajszálat ültettünk át. A hajbeültetés során a világon egyedülálló, saját fejlesztésű S.H.E. hajbeültetési módszerünket alkalmaztuk. Az S.H.E. hajbeültetés sajátossága abban rejlik, hogy a hajbeültetéshez minden korábbinál apróbb eszközöket használunk az átültetendő hajszálak kinyeréséhez és beültetéséhez egyaránt. Ennek köszönhetően a hajszálakat sűrűbben tudjuk beültetni egymás mellé és a hajbeültetésnek a donorterületen (a tarkó területén) sem marad látható nyoma. Az S.H.E. módszerrel minden korábbinál dúsabb és természetesebb hajbeültetési eredmény érhető el. 
1-feliratos.jpg
enb-becy-hajbeultetese-12-feliratos.jpg
   Tekintve, hogy Bécynek nagyon vékony szálú haja van, a beavatkozást nagyon precízen és lassan végeztük el a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Bécy hajbeültetése során délelőtt kivettük a beültetni kívánt hajszálmennyiséget, ezt követően pedig - egy ebédszünet után - délután beültettük a korábban kinyert hajszálakat. Az időigényes beavatkozás abszolút fájdalommentes volt, melyet Bécy könnyedén vett. A beültetett hajszálak 2-3 héten belül kihullanak, de a hajhagyma beépül a fejbőrbe és 6-8 hónap elteltével új hajszálakat fog növeszteni. Addig is türelmesen várni kell az eredményre!

 

Az Éjjel-Nappal Budapestet követve ti is szemtanúi lehettek Bécy átalakulásának! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viphajbeultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr818789170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása